DENNE HJEMMESIDE ER LAGT

HJEMMESIDE

STANDPLADSEN.mono.net

Standpladsen

Standpladsen var Korsør Lystfiskerforenings medlemsblad som blev sendt til alle foreningens medlemmer 4 gange om året, hvor der var turereferater, nyt fra bestyrelsen aktivitetskalender og meget mere. Standpladsen er næsten lige så gammel som selve foreningen. August 2012 blev sidste nummer af Standpladsen, fremover vil de ting der stod i bladet fremgå af foreningens hjemmeside og nyhedsbreve der udsendes til foreningens medlemmer.

Her på hjemmesiden har du mulighed for at kigge i de numre der er kommet siden maj 2001 og frem til august 2012.

Ønsker du at printe et nummer af Standpladsen evt. som et hæfte afhænger det af opsætningen af din printer. Der findes et utal af forskellige mærker og modeller af printeren, det kan derfor være svært at komme med nogen generel indstilling. Du kan få lidt hjælp ved at kigge på denne hjemmeside